sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Kasım 2021

İngiliz Drama Dizisi "Downton Abbey"in 2. Filminden Fragman Yayınlandı!

Crawley ailesi, hit İngiliz tarihi drama dizisinin devamı niteliğindeki yeni film "Downton Abbey: A New Era" ile geri dönüyor ve yeni filmden fragmanla birlikte bir de poster yayınlandı.

Downton Abbey dizisi, yirminci yüzyılın başlarında zengin bir İngiliz ailesi ve hizmetçilerinin hikayesini anlattı. Orijinal dizi altı sezon sürdü, 2015'te sona erdi ve hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not almıştı. 2019'da, şovun sadece Downton Abbey başlıklı bir devam filmi yayınlandı ve Crawley'leri ve kraliyet ailesini ağırlamaya hazırlanırken çalışanlarını konu aldı. Downton Abbey: A New Era, serinin ikinci devam filmi olacak.

Devam filminin tam konusu henüz bilinmiyor. Ancak yeni fragman, Crawley'lerin bir tatil kaçamağı için Fransa'nın güneyine seyahat ettiğini ve daha çok Maggie Smith'in Violet Crawley'inin geçmişine odaklanacağını ima ediyor gibi.

Afiş



Dizinin orijinal kadrosunun birçoğu filmde geri dönecek. Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Allen Leech, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Smith, Imelda Staunton ve Penelope Wilton'ın rollerini yeniden üstlenecekleri doğrulandı. Ayrıca Hugh Dancy (Hannibal), Laura Haddock (Guardians Of The Galaxy), Nathalie Baye (Catch Me If You Can), Dominic West (The Wire), Jonathan Zaccaï (Robin Hood) Downton Abbey: A New Era kadrosuna yeni katılan isimler.

Film, dizinin orijinal yaratıcısı, aynı zamanda ilk Downton Abbey filmini de yazan Julian Fellowes tarafından yazıldı ve Simon Curtis (Goodbye Christopher Robin) tarafından yönetildi. Bu filmin yapımcılığını da Gareth Neame, Liz Trubridge ve Fellowes üstlendi.

Downton Abbey: A New Era, 18 Mart 2022'de sinemalarda olacak fakat Türkiye vizyon tarihi henüz netleşmedi.

Fragman


Kübra Karasu