sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Şubat 2023

Jake Gyllenhaal Başrollü Guy Ritchie Filmi "The Covenant"tan Yeni Kareler!

Guy Ritchie'nin imzasını taşıyan Jake Gyllenhaal'ın başrolünde yer aldığı The Covenant filminden ilk kareler yayınlandı.

İlk ismi The Interpreter olan The Covenant filmi, aksiyon dolu, yüksek oktanlı, ölüm kalım anlarında bir askerin neler yaşadığını anlatmayı amaçlıyor. Yeni görüntüler, Gyllenhaal ve Dar Salim'i Afganistan üssündeki askerler olarak karşımıza çıkarıyor.

Bir görüntü onları silahlı çatışmaya girerken, başka bir görüntü ise daha büyük bir ekibin parçası olarak ikiliyi gösteriyor. Fragmandan çekilen başka bir görüntü, göreve giderken bir araçta gösteriyor. Görüntüler, ana karakterler arasındaki bağlılığı sergilerken, bir kamera arkası görüntüsünde Ritchie ile bir şeyler konuşan Gyllenhaal'ı görüyoruz.

Yönetmen bu uzun metrajlı filmini de daha önce Operation Fortune: Ruse de Guerre, Wrath of Man ve The Gentlemen gibi filmlerde kendisiyle birlikte çalışmış olan Ivan Atkinson ve Marn Davies ile birlikte yazdı. Film, Gyllenhaal'ı ABD Ordusu Çavuşu John Kinley olarak ve Salim'i Afgan tercümanı Ahmed olarak karşımıza çıkaracak. 

Film, Akademi Ödülü adayı Gyllenhaal'ın ilk savaş filmi olmasının yanı sıra yönetmenle de ilk işbirliği anlamına geliyor. The Covenant'ın Türkiye'de 28 Nisan'da vizyona girmesi bekleniyor.

Yeni Kareler






Kübra Karasu