sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Temmuz 2022

James Gunn Açıkladı: Neden "Guardians of the Galaxy Vol. 3" Fragmanı Hala Yayınlanmadı?

James Gunn, Twitter hesabından Guardians of the Galaxy Vol. 3'nin fragmanını neden sadece etkinliğe gidenlerin izlediğini açıkladı.

James Gunn tarafından yönetilen Marvel filmi Guardians of the Galaxy Vol. 3, Marvel Sinematik Evrendeki 32. film olacak ve filmden yeni görüntüler San Diego Comic Con'da gösterildi. Ancak Marvel, fragmanı çevrimiçi olarak yayınlamadığından, yalnızca katılımcılar fragmanı izleme ayrıcalığına sahipti.

Diğer projelerden de fragmanlar yayınlandığında, etkinliğe katılamayan izleyiciler elbette yeni görüntüleri görememe fikrinden dolayı hüsrana uğradı. Filmin fragmanını izlemek isteyen bir hayrana yanıt olarak yönetmen James Gunn, Marvel'in kararını savunmak için Twitter'dan paylaşım yaptı ve bunu yapmakta kendisinin de parmağı olduğunu söyledi. Gunn, "Keşke sen de olabilseydin. Ama bu sadece Marvel'ın değil, aynı zamanda benim de fikrim. Teaser'ı sevsem de; bazı VFX'ler ve tekrarlanan görüntüler yakından inceleme için olmalarını istediğim yerde değil. Filmi uzun zaman önce tamamlamadığımızı unutmayın. Bu yüzden biraz beklemeniz gerekecek! Afedersiniz!" açıklamasını yaptı.



Comic-Con sırasında Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 onun son Guardians filmi olacağı için bazı hikayelerin sonuçlanması gerektiğini açıklasa da bunun herkesin öleceği anlamına gelmediğini de ekledi. Gelecek filmde Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan ve Pom Klementieff gibi isimler yeniden karşımıza çıkacak. 

İlk film, dünya çapında 770 milyon doları aşan bir gişe hasılatına ulaşmıştı. Karışık eleştirilere rağmen, 2017'deki devam filmi daha büyük bir başarıydı ve dünya çapında 860 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3'ün 5 Mayıs 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. 
 


Kübra Karasu