sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ocak 2023

James Gunn Marvel İmzalı "Galaksinin Koruyucuları" Yıldızlarını DC Evrenine mi Getirecek?

Yıllarca süren bekleyişin ardından, Galaksinin Koruyucuları üçlemesinin destansı finaline sadece birkaç ay kaldı. Yönetmen ve DC başkanı James Gunn, yaklaşan filmin yayınlanmasının ardından Marvel'dan ayrılırken, Empire Magazine ile yaptığı özel bir röportaj aracılığıyla, filmin oyuncu kadrosunun DC Studios'taki yeni rolleriyle bir gün onunla yeniden bir araya gelebileceğini açıkladı.

James Gunn Empire Magazine ile yaptığı özel röportajda, "Bu kadro benim ailem gibi. Size Chris Pratt, Pom [Klementieff], Dave [Bautista], Zoe [Saldaña] ve Karen [Gillan]'a ne kadar yakın olduğumu anlatamam. Ama aynı zamanda tüm bu insanlarla tekrar bireysel olarak çalışacağımı da biliyorum. Muhtemelen diğer işimde." dedi.



Gunn daha önce DC için The Suicide Squad'ı yönetmişti ve olumlu tepkiler almıştı. Yönetmen, stüdyodaki yeni başarısının ardından kısa bir süre önce DC stüdyolarının eş başkanı ve eş CEO'su oldu. 

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3, Gunn'ın Marvel Sinematik Evrenindeki son filmi olacak. Yönetmen ayrıca mevcut kahraman ekibinin de son filmi olacağını doğruladı. 

Galaksinin Koruyucuları Vol. 3, 5 Mayıs'ta sinemalarda özel olarak yayınlanacak. 

Kübra Karasu