sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Ocak 2022

Jared Leto, Al Pacino ile Beraber "House of Gucci"nin Öncesini Anlatacak Yeni Bir Filmde Rol Almak İstiyor!

Jared Leto geçtiğimiz günlerde The Jess Cagle Show'da bir röportaj verdi ve İtalyan işadamı hakkında bir prequel (öncesini konu alacak) film yapmayı çok isteyeceğini anlattı.

Jared Leto'nun Ridley Scott imzalı House of Gucci filminde Paolo Gucci olarak gösterdiği performans birçok izleyici tarafından tam not aldı. Kendisi filmde neredeyse göründüğü her sahneyi çalan bir karikatür gibiydi.

Lady Gaga'nın Patrizia Reggiani'yi, Adam Driver'ın Maurizio Gucci'yi ve Al Pacino'nun Aldo Gucci'yi canlandırdığı filmde Leto filmdeki destekleyici rolüyle beğeni topladı. Leto'nun performansını filmde öne çıkaran şey, karakterinin film boyunca sergilediği katıksız tuhaf davranışlardı. 



Leto da çok beğenilen rolünü yeniden canlandırmaya oldukça hevesli gibi görünüyor. Leto, Cagle'a “House of Gucci'nin öncesini konu alacak bir film yapmayı çok isterim. 'Sadece İkimiz' (Aldo ve Paolo) diyebiliriz buna. House of Gucci'de gördüğümüz gibi Paolo Gucci ailesinin adı için kendi moda çizgisini yaratmak istedi. Tarz sahibiydi ama daha inandırıcı olan, göründüğü gibi görünen "gülünç" biri olmak yerine ailesi içinde hak ettiği tanınmayı elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olmasıydı." açıklamalarını yaptı.

Leto'nun da aktardığı gibi Al Pacino'nun Aldo Gucci'si ve Paolo Gucci'yi daha iyi anlayabileceğimiz yeni bir film görmek hiç fena olmazdı. Fakat bu filmin hayata geçip geçmeme durumu henüz net değil.

Kübra Karasu