sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Mayıs 2022

Jason Isaacs Başrollü "Maria" Filmine Bridgerton'ın Yıldızı Dahil Oldu!

Deadline, Oscar adayı Felicity Jones ve Bridgerton yıldızı Jonathan Bailey'nin, Maria adlı yeni bir komedide oynamak için Jason Isaacs'a katıldığını açıkladı.

Felicity Jones, Maria karakterine hayat verecek. Maria, gerçeklerden kaçma eğilimi olan genç bir kadın olarak tanımlanıyor. Film, erkek arkadaşıyla babasının düğününe katılan Maria'yı konu alacak. Jason Isaacs, Maria'nın babasını oynayacak ve Jonathan Bailey onun erkek arkadaşı olarak karşımıza çıkacak.

Felicity Jones, Theory of Everything'deki rolüyle Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti. Jones'un diğer çalışmaları arasında Like Crazy, On the Basis of Sex ve Rogue One: A Star Wars Story yer alıyor. Jonathan Bailey en çok Netflix dizisi Bridgerton'da Lord Anthony Bridgerton'ı oynamasıyla tanınıyor. Ayrıca Broadchurch, Crashing ve W1A gibi diğer popüler dizilerde de karşımıza çıkmıştı. Jason Isaacs ise en çok Harry Potter serisi, The Patriot, The Death of Stalin ve Peter Pan gibi filmlerdeki rolüyle tanınır. Ünlü oyuncu ayrıca The OA, Star Wars Rebels, Avatar: The Last Airbender gibi dizilerde hayranların favori karakterlerini canlandırdı. 



Film Simon Amstell tarafından yazıldı ve yönetilecek. Maria'nın bu sonbaharda hem Birleşik Krallık'ta hem de ABD'de çekimleri başlayacak. 

Maria Filminin Resmi Özeti

Yaşını, erkek arkadaşının sevgisini ve babasının kayıtsızlığını kabullenmekte zorlanan Maria, yeni üvey kardeşi Raffy ile tanıştığı babasının düğününde genç, özgür ve arzu edilir hissetme fırsatını yakalar. Uygunsuz olsa da bariz cinsel kimyaları, babasına ölümcül bir hastalık teşhisi konulduğu haberiyle daha da kötüleşir.

Kübra Karasu