sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Eylül 2021

Jason Momoa Yeni Dune Tanıtımında Timothée Chalamet için Hayatını Riske Atıyor!

Dune'un yeni tanıtım videosunda, Jason Momoa'nın kılıç ustası karakteri Duncan Idaho, Timothée Chalamet'in canlandırdığı Paul Atreides'i korumak için hayatını tehlikeye atıyor.

Denis Villeneuve'nin yeni filmi Dune, bilimkurgu türünün bir klasiği olarak kabul edilen Frank Herbert'in sevilen 1965 çıkışlı romanından uyarlanıyor. Dune prömiyerini geçtiğimiz haftalarda Venedik Film Festivali'nde yaptı. Villeneuve'nin filmi, Dük Leto Atreides'in (Oscar Isaac) evrenin en değerli maddesinden muazzam miktarda barındıran sert, ölümcül bir dünya olan çöl gezegeni Arrakis'in yönetimini üstlenmesiyle başlar. Bu, oğlu Paul'un dünyadaki yerinin farkına varması, sadece soylu babasından değil, aynı zamanda güçlü Bene Gesserit tarikatının bir üyesi olan annesi Leydi Jessica'dan (Rebecca Ferguson) muazzam bir güç miras almasıyla gerçekleşir. 



Paul karakteri korunması gereken önemli bir çocuk ve yeni tanıtımda Jason Momoa'nın karakteri Duncan Idaho tam da bunu yapıyor. Idaho, Atreides Hanesi'nin kılıç ustası ve aynı zamanda Paul'un savaş eğitmenidir ve iki karakter birlikte geçirdikleri zaman içinde yakınlaşmışlardır. Bu yeni fragman, dük varisinin karşı karşıya olduğu ciddi tehditlere işaret ediyor ve Momoa'nın karakteri, onu savunmanın zorluğuna hazır olduğundan emin. 

Jason Momoa merkezli fragman, Herbert'in romanının hayranları için de heyecan verici olmalı. Şiddetli ve sadık bir savaşçı olarak yazılan Idaho, serinin en popüler karakterlerinden biri ve Dune'un herhangi bir uyarlamasının onun hakkını vermesi önemliydi. Momoa, Game of Thrones'tan Aquaman'e kadar her şeyde azılı, çetin savaşçıları oynamasıyla biliniyor. Bu tanıtım videosuna bakıldığında kılıç ustasını hayata geçirme görevini başarıyla üstlenmiş görünüyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde kendi Youtube kanalından da karakterine geniş bir bakış sağlayan yeni bir video yayınlamıştı. İzlemek için tıklayın.

Yılın en iddialı yapımlarından Dune, 22 Ekim'de vizyona girecek.

Dune Yeni Tanıtım Videosu
 


Kübra Karasu