sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Temmuz 2022

Jason Schwartzman ve Scarlett Johansson, Wes Anderson'ın "Asteroid City" Filminin Başrolünde!

Wes Anderson'ın merakla beklenen yıldızlarla dolu yeni filminde Scarlett Johansson, Jason Schwartzman ile başrolü paylaşacak.

Focus Features, yönetmen Wes Anderson'ın en yeni filmi Asteroid City'nin Amerika'da dağıtımını yapmak için tekrar Indian Paintbrush ile ortak oldu. Film, Universal International tarafından uluslararası olarak dağıtılacak ve ikiliyi daha önce Moonrise Kingdom üzerinde çalıştıktan sonra yeniden bir araya getirecek.

Film, Wes Anderson tarafından yazılıp yönetilecek. Anderson daha önce The French Dispatch ve Isle of Dogs filmlerinde de birlikte çalıştığı Roman Coppola ile birlikte senaryoyu kaleme aldı. Film, 1955'te ülkenin dört bir yanından bir çöl kasabasına Junior Stargazing kongresine katılmak için gelen insanların etrafında dönecek.



Kısa süre önce The French Dispatch'i yöneten Anderson, Indian Paintbrush'tan Steven Rales ve Jeremy Dawson ile birlikte yeni filminin yapımcılığını da üstlenecek. Yaklaşan filmde, daha önce Anderson'la Isle of Dogs ve The Grand Budapest Hotel gibi filmlerde birlikte çalışan Scarlett Johansson, Jason Schwartzman'ın da yer aldığı yıldızlarla dolu büyük bir oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Kadroda ayrıca Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum ve Rita Wilson gibi birçok sevilen isim yer alıyor. 

Asteroid City için henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi. Filmin resmi özetine ve filmin yıldızı Johansson ile Black Widow hakkında yaptığımız röportaja aşağıdan göz atın:

Asteroid City Resmi Özeti

Hayatın anlamı üzerine şiirsel bir meditasyondur. 1955 dolaylarında kurgusal bir Amerikan çöl kasabasının ve ülkenin dört bir yanından öğrencileri ve velileri bilimsel rekabet, dinlenme/rekreasyon, komedi, drama, romantizm ve daha fazlası için bir araya getiren Junior Stargazer kongresinin hikayesini anlatıyor.

Kübra Karasu