sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Kasım 2021

Jay Leno, Beatles Filmiyle Oyunculuğa Geri Dönüyor!

Jay Leno, Beatles menajeri Brian Epstein'i konu alacak Midas Man'de rol almaya hazırlanıyor.

Deadline'ın haberine göre, eski The Tonight Show sunucusu başka bir ünlü TV kişiliği olan Ed Sullivan'ı oynayacak. 1948-71 yılları arasında CBS'de yayınlanan Ed Sullivan Show, ABD yayın tarihindeki en uzun süredir devam eden varyete programıydı. Jay Leno en son 90'larda bir canlı aksiyon filminde kendisinden başka bir karakteri canlandırmıştı. Bununla birlikte, bir dizi animasyonu seslendirdi ve küçük ekran rolleri arasında ABC'nin Last Man Standing'i var.



Şu anda yapımda olan Midas Man, The Queen's Gambit'ten Jacob Fortune-Lloyd'u Beatles yöneticisi olarak karşımıza çıkaracak. Proje, Epstein'ın 1960'ların yaratıcı patlamasındaki rolünü ve pop müzik üzerindeki büyük etkisini gösterecek.

Jonas Akerlund'un yönetmenlikten çekilmesinin ardından yapımcılar, Sara Sugarman ile yönetmen koltuğuna oturması için anlaştı. Filmin başrollerinde ise Emily Watson, Eddie Marsan, Lukas Gage, Rosie Day ve Bill Milner yer alıyor. Filmin orijinal senaryosu Brigit Grant'in senaryosuna dayanıyor ve Jonathan Wakeham tarafından yeniden kaleme alındı.

Kübra Karasu