sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Kasım 2022

Jennifer Lawrence, Martin Scorsese'ın Yapımcısı Olduğu "Die, My Love" Filminin Başrolünde!

New York Times muhabiri Kyle Buchanan Twitter'da, hem Gene Stupnitsky'nin komedisi No Hard Feelings hem de Lynne Ramsay'in draması Die, My Love hakkında açıklamalar yaptı.

Akademi Ödüllü Jennifer Lawrence, son birkaç yılda biraz yavaşlayarak kendine ve zihinsel sağlığına vakit ayırmıştı. Lawrence şimdi ise hikayesini Ariana Harwicz'in aynı adlı kitabından alan Die, My Love'da başrol oynayacak. Ünlü yönetmen Martin Scorsese ise filmin yapımcılığını üstleniyor.



Senaryo kitabı yakından takip ederse, hikayenin Fransız kırsalında geçeceği ve içinde yaşayan karanlıkla yüzleşirken ipinin sonuna ulaşan bir kadını konu alacağı biliniyor. Die, My Love oyuncu kadrosuyla ilgili başka bir detay açıklanmadı ancak Andrew Barth Feldman'in de Lawrence'ın filmde çıktığı 19 yaşındaki bir karakteri oynayacağı biliniyor. Lawrence hikayenin şimdiye kadar okuduğu en komik senaryo olduğunu açıkladı.

2023 Lawrence'ın beyaz perdeye geri dönüş yılı olacak gibi görünüyor. Şu an itibariyle, No Hard Feelings'in 16 Haziran 2023'te vizyona girmesi planlanıyor, Die, My Love'ın ise henüz bir çıkış tarihi açıklamadı.

Kübra Karasu