sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Haziran 2022

Jerrod Carmichael, Quentin Tarantino'nun "Django/Zorro" Filminin Yapılmayacağını Doğruladı!

Film yazarı Jerrod Carmichael, Quentin Tarantino'nun Django/Zorro çapraz filminin yapılmayacağını açıkladı.

Quentin Tarantino, 2014 yılına kadar Django/Zorro çapraz filmi hakkında açıklamalar yapsa da artık bunların hepsi sona ermiş gibi görünüyor.

Django/Zorro çapraz filminin konsepti 2019'da izleyicilere duyurulmuştu ve Django Unchained'deki olaylardan birkaç yıl sonra gerçekleşeceği biliniyordu. Django Unchained Aralık 2012'de vizyona girdiğinde büyük başarı yakalamıştı. Fikir, 1998'de The Mask of Zorro ve 2005'te The Legend of Zorro'da Zorro olarak rol alan Antonio Banderas'a götürüldü. Banderas'ın, Tarantino'nun 2012 filminde Jaime Foxx tarafından canlandırılan Django ile birlikte rol alması gerekiyordu. Jerrod Carmichael de 2019 yılında Tarantino tarafından filmin ortak yazarı olması için ekibe getirildi. İki harika film karakterinin birleşimi için her şey mükemmel ilerliyordu.



Film, Django'yu hala bir ödül avcısı olarak mesleğini sürdürürken onu artık yaşlanmış ancak ünlü Don Diego de la Vega aka Zorro ile tanıştıracaktı. Django ve Diego yerel yerlileri kölelikten kurtarmak için ekip kurarken, iki adam kısa süre sonra birbirlerine hayran kalacaklardı.

GQ ile yaptığı bir röportajda Carmichael, projenin gerçekleşmeyeceğini söylese de planları rafa kaldırma kararının arkasındaki nedenleri açıklamıyor. Filmin yazıldığını ve bütçenin 500 milyon doları bulduğunu söylemesi projenin imkansız olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. Yazar konuyla ilgili, “Quentin, sevdiğim bir deli ve vakit geçirebildiğim için mutluyum. New Beverly'de film izledik, benim için taze sıkılmış limonata yaptıktan sonra mutfağında sahnelerimi okudu. Gerçekten özeldi. Aslında Django/Zorro'nun senaryosu o kadar inanılmaz ki Sony'nin anlamasını çok isterim ama bunun imkansızlığının farkındayım. 500 milyon dolarlık bir film yazdığımızı düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

Quentin Tarantino'nun yeni filminin ne olacağı hala büyük bir merakla bekleniyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu