sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Ekim 2021

Joaquin Phoenix, Joker Hakkında Konuştu!

1.074 milyar dolar hasılat ile tüm zamanların en yüksek hasılatını elde eden ve daha sonra Akademi Ödüllü bir filme dönüşen Joker'in devam filmini birçok kişi dört gözle bekliyor.

2019'da, Warner Bros. ve DC'nin Todd Phillips'in daha fazla süper kötü için cesur köken hikayeleri yönetmesini istediği açıklanmış ve Joker'in geri dönüşüyle ilgili konuşmuştu. Şimdi, Joaquin Phoenix ise direkt Joker 2 hakkında konuştu ve devam eden bir plan olmadığını söyledi. Ancak olursa geri dönmeye karşı olmadığını da belirtti.



Phoenix, Mike Mills'in yeni dizisi Cmon Cmon'daki rolünü tanıtmak için The Playlist'e verdiği röportajda Joker 2 hakkındaki söylentileri doğruladı. Filmin devam edip etmediği sorulduğunda, "Bilmiyorum" yanıtını verdi. Phoenix, her zaman karakter hakkında daha fazla şey anlatmak ve muhtemelen Joker olarak da bilinen Arthur Fleck'in hikayesinin daha fazlasını keşfetmekten söz edildiğini söyledi. Joker filminin yıldızı, "Yani, bilmiyorum. Çekim yaptığımız andan itibaren — bilirsiniz, uhh, bu ilginç bir adam. Bu adamla yapabileceğimiz ve daha fazlasını [keşfedebileceğimiz] bazı şeyler var. Ama gerçekten isteyip istemediğimize gelince? Bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Joker, çok ilginç bir devam filmine yol açabilecek bir yerde bitti. Bu film Joker'in daha önce gördüğümüzden çok daha farklı bir versiyonuydu. Çünkü Suçun Palyaço Prensi, Batman'in Arkham'a attığı bir kötü adam değil, Gotham seçkinlerine karşı savaşan ve sadece övülen bir halk kahramanı oldu. Her şeyin sadece Joker'in lehine olduğu Gotham'ın bu versiyonunu izlemek garip olabilir.

Yine de bu, Joker 2'nin gerçekten olacağı anlamına gelmez. Devam filminin haberlerini beklerken, en azından Phoenix'in hala bu fikirle ilgilendiğini düşünerek teselli bulabiliriz.

Kübra Karasu