sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Ocak 2023

Joel McHale "Community" Filminin Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağını Açıkladı!

Geçen Eylül ayında Joel McHale uzun zamandır beklenen Community filmin yapım aşamasında olduğunu doğrulamıştı. Dizinin hayranlarının uzun süredir devam eden hayali olan "altı sezon ve bir film", 6. sezonun yayınlanmasından yedi yıl sonra nihayet gerçeğe dönüşecek. Jimmy Kimmel Live!'de, çekimlerin bu yıl haziran ayında başlayacağını açıkladı.

McHale, yaklaşan dizisi Animal Control'ü tanıtmak için Jimmy Kimmel Live! programına katıldı. Kimmel Community'nin yaklaşan filmi hakkında sorular sorduğunda McHale, "Yapıyoruz, haziran ayında filmin çekimleri başlıyor. Hatırladığınız için teşekkürler." yanıtını verdi.



Greendale Community College'da geçen dizi, yasal bir derece elde etmek için okula gitmek zorunda kalan eski avukat Jeff Winger'ı (McHale) konu alıyor. Orada, hızla bulduğu ailesi haline gelen birkaç ilginç sınıf arkadaşıyla bir İspanyol çalışma grubu oluşturur. Yıllar geçtikçe grup, hayranlarını kaotik durumlar, ünlü paintball dövüşleri, alternatif zaman çizelgeleri, animasyonlu bölümler ve meta-yorumlarla eğlendirdi.

Film duyurulduğunda Peacock, McHale, Gillian Jacobs, Alison Brie, Danny Pudi, Jim Rash ve Ken Jeong dahil olmak üzere oyuncu kadrosunun çoğunun geri döneceğini doğruladı. 

Kübra Karasu