sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Kasım 2022

"John Wick: Chapter 4"da Paris'teki Louvre Müzesi İçinde Çekilen Sahneler de Yer Alacak

John Wick: Chapter 4 vizyona girmesinden sadece birkaç ay önce filmin yönetmeni Chad Stahelski, devam filminde karşımıza çıkacak heyecan verici detayları anlattı.

Collider'a konuşan Chad Stahelski, öncelikle filmde Paris'teki Louvre Müzesi'nde çekilmiş bir sahnenin yer alacağını açıkladı. John Wick 4'ün fragmanında, Fransa başkentindeki başlıca turistik yerlerden biri olan Arc of Triomphe yakınlarında çekilmiş bir sahne görmüştük.

Stahelski konuyla ilgili, "En büyük kelimenin zor, çok zor olduğunu söyleyebilirim. Açıkçası, bulunduğumuz yerde elimizden geleni yapıyoruz ve daha zor kısma gelindiğinde film büyüsü yapmaya çalışıyoruz. Ama harika bir konumumuz vardı; Sacré Coeur'dan Arc de Triomphe'a, Louvre'dan Eyfel Kulesi'ne kadar... Umarım bu harika görüntüleri ekrana güzel bir şekilde getirmeyi başarırız.” açıklamasını yaptı.



Röportaj sırasında Stahelski, Louvre'da büyük bir aksiyon sahnesi çekmenin imkansız olması nedeniyle serinin kaotik enerjisini Louvre'a getiremeyeceğini de açıkladı. Yine de Stahelski, hayranların Louvre'da olanları beğeneceklerini garanti ediyor. 

John Wick 4 ayrıca Ian McShane'in Winson ve Lance Reddick'in Charon karakterlerini de yeniden izleyiciyle buluşturacak. Dövüş efsanesi Donnie Yen de filmde yer alıyor ve Caine'i oynayacak. Oyuncular arasında Shamier Anderson (Tenet), Bill Skarsgård (It), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Scott Adkins (Doctor Strange) ve Clancy Brown (The Shawshank Redemption) yer alıyor.

John Wick 4, 24 Mart 2023'te vizyona girecek.

Kübra Karasu