sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Aralık 2022

John Wick Spinoff'u "Ballerina" Filminin Kadrosuna Yeni Yıldız!

Ana de Armas başrollü John Wick serisinin yan ürünü Ballerina'nın kadrosuna bir yıldız daha katıldı.

Keanu Reeves ile birlikte filme geri dönen karakterlere dayanarak yeni film bir yan üründen çok John Wick'in doğrudan devamı havası veriyor. The Walking Dead'deki on yıllık çalışmasıyla tanınan Norman Reedus, serinin ilk iki uzun metrajlı filminin yönetmeni olan Len Wiseman tarafından yönetilecek olan filmin kadrosuna katılan en yeni isim oldu.



Reedus, Anjelica Huston ve Ian McShane gibi daha önce John Wick serisinde yer alan isimlerle birlikte rol alacak. Daha önce Continental otelinin konsiyerji Charon'u canlandıran Lance Reddick da yeni filmde karşımıza çıkacak. Catalina Sandino Moreno, bu ayın başlarında açıklanmayan bir yardımcı rolle kadroya dahil oldu.

Keanu Reeves CCXP sırasında olay örgüsünü açıklayarak filmin, John Wick: Chapter 3 - Parabellum ve John Wick: Chapter 4 arasında geçtiğini söyledi: 

"O çok zor şartlara sahip ve intikam peşinde koşan bir kadın. Onu kim öldürdüyse, babasını da öldürmüş. Bu kim olabilir? Ve bu onun geçmişini gerçekten anlama yolculuğu. Genç yaşta ve gerçekten ne olduğunu bilmiyor. Sadece dövmesi olan birisi eve girdi ve babasını öldürdü. John Wick'ten bildiğimiz gibi, eğer dövmeniz varsa bir şeyler oluyordur."

John Wick: Chapter 4'ün 24 Mart 2023'te vizyona girecek. Ballerina hakkındaki yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu