sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Ağustos 2022

"Joker"in Devam Filmiyle İlgili Yeni Gelişme!

Zazie Beetz, Warner Bros. ve DC'nin devam filmi olan "Joker: Folie à Deux"da rolünü yeniden canlandırmak için görüşmelerde bulunuyor.

İlk filmi hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden tam not alan Joker'in devam filmi büyük bir merakla bekleniyor. Aralık ayında çekimlerine başlanacak olan ve Todd Phillips'in yönettiği filmin 4 Ekim 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

Deadline'ın haberine göre Emmy Ödülü adayı Zazie Beetz, 2019 filmi Joker'deki karakteri Sophie Dumond olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Sophie, Gotham City'de bir hayat kurmak için mücadele eden, Arthur Fleck'in (Joaquin Phoenix) bitişiğinde yaşayan ve komşusunun romantik kuruntularına maruz kalmanın talihsiz şansıyla uğraşan bekar bir anneydi.



Lady Gaga da geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir müzikal olacağı söylenen Joker: Folie à Deux'un kadrosuna katılacağını duyurdu. Oscar ödüllü Gaga'nın Joker'in kız arkadaşı Harley Quinn'i canlandıracağı konuşuluyor.

Joker, sinemalarda gösterime girdikten sonra hızla büyük bir başarı elde ederek yüksek beğeni topladı ve sonunda "En İyi Orijinal Müzik" ve "En İyi Erkek Oyuncu" dalında iki Oscar kazandı. İlk film aynı zamanda küresel gişede 1,07 milyar dolar elde ederek birçok gişe rekorunu da kırmayı başardı.

Kübra Karasu