sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2021

Joker’in Yıldızı Joaquin Phoenix'in Yeni Filmi “C’mon C’mon”dan Fragman!

Yazar-yönetmen Mike Mills imzalı, başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı, A24 yapımı C'mon C'mon filminin aile dinamiklerini gözler önüne seren yeni fragmanı yayınlandı.

Fragmanın merkezinde Joaquin Phoenix'in Johnny karakteri, yeğeni Jesse (Woody Norman) ve Johnny'nin kız kardeşi ve Jesse'nin annesi Viv (Gaby Hoffman) arasındaki bağ var. Fragmanda Phoenix'in geleceği hayal etmesi, ailelerinin nasıl değişeceği, şehrin nasıl değişeceği ve geleceğin nasıl olacağı hakkında konuşmaları yer alıyor. Robbie Ryan'ın muhteşem siyah-beyaz sinematografisi ise fragmana damga vuran detaylardan. C’mon C’mon’da aynı zamanda Molly Webster ve Jaboukie Young-White da rol alıyor.



C’mon C’mon, Mike Mills'in 2016 yılında Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Senaryo dalında aday gösterildiği 20th Century Women filminden bu yana ilk filmi olacak. Mills, 2005 yapımı Thumbsucker ve Christopher Plummer'a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandıran 2010'un Beginners filmini de yönetti.

Bu aynı zamanda Joaquin Phoenix'in de 2019'da çıkan Joker ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmasından bu yana ilk filmi olacak. Phoenix ayrıca yazar-yönetmen Lynne Ramsay'in yeni filmi You Were Never Really Here’de ve Ridley Scott'ın Napoleon Bonaparte filmi Kitbag'de rol alacak.

Fragman



Kübra Karasu