sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Kasım 2021

Julio Torres'in İlk Yönetmenlik Denemesi "Fruit Tree"nin Kadrosuna 8 Yeni Oyuncu!

Dört kez Emmy adayı olan Saturday Night Live yazarı Julio Torres ilk yönetmenlik denemesini yapıyor ve oyuncu kadrosu tam sekiz kişi arttı!

Deadline'ın haberine göre; Spike Einbinder (Los Espookys), Greta Lee (The Morning Show), Laith Nakli (Ramy), Larry Owens (High Maintenance), Isabella Rossellini (Blue Velvet), RZA (Wu-Tang Clan'dan), James Scully (You) ve Greta Titelman (Search Party) şu anda adı belli olmayan filmin kadrosunda.

Ekip, geçen yaz projede yer alacağı açıklanan filmde Tilda Swinton'a (The French Dispatch) katılacaklar, Torres'in de filmde rol alması bekleniyor. Swinton, Torres ve diğerlerinin rollerinin doğası, filmin konusu gizli tutulduğu için şu anda bilinmiyor. Ancak Torres tarafından yazılmış bir senaryoya dayandığı için bir komedi olması bekleniyor.



Torres, 2016'dan 2019'a kadar popüler şov Saturday Night Live için yazar olarak çalıştı ve şovda olduğu her yıl diğer yazarlarla birlikte Primetime Emmy'ye aday gösterildi. Ayrıca, korku filmlerine olan aşklarını bir işe dönüştüren bir grup arkadaş hakkındaki HBO komedisi Los Espookys'in da yaratıcı ekibindeydi.

Fruit Tree, Torres'in üzerinde çalıştığı tek film değil. Ayrıca, Jesse Eisenberg'in ilk yönetmenlik denemesi When You Finish Saving the World'ün de yapımcılığını üstleniyor.

Torres'in filminin çekimleri devam ediyor olsa da, henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu