sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Mayıs 2022

"Jurassic World Dominion" Filmi için Londra Sokakları İnteraktif Billboard ile Süslendi!

Jurassic World Dominion filmi için Londra sokaklarına interaktif billboardlar yerleştirildi.

İnteraktif reklam panosu, Giganotosaurus'un Londra sokaklarıyla mükemmel uyum sağlayan animasyonlu bir modelini içeriyor. Reklam panosunda canavara yapraklarla dolu bir dal sunarak hayranların dinozorla etkileşime girmesi sağlanıyor. Giganotosaurus ise gerçek hayattaki nesneye tepki verir, onu koklar ve uygun yiyecek olmadığına karar verir. 

Dominion ayrıca Jurassic World Fallen Kingdom'dan dört yıl sonrasını anlatıyor ve insanlığın tarih öncesi yaratıklarla yan yana yaşamaya nasıl adapte olduğunu izleyiciyle buluşturacak. Dev ve pullu yaratıklar Dünya'da özgürce dolaşırken, insanların gezegende nasıl yaşamaya devam edebileceklerini yeniden inşa etmeleri gerekiyor yoksa kendi yok oluşlarıyla karşı karşıya kalacaklar. Bu nedenle reklam panosu da filmin ana hikayesine hizmet eder nitelikte. 

Jurassic World serisinin ilk iki bölümünü birlikte yazdıktan ve yeni filmlerin ilkini yönettikten sonra Colin Trevorrow, Dominion'un başına geri dönüyor ve üçlemeyi sona erdiriyor. Emily Carmichael da ortak yazar olarak ekipte yer alan isimler arasında. Film, 2 saat 26 dakikalık süresiyle serinin en uzun yapımı olacak.

Jurassic World: Dominion 10 Haziran 2022'de sinemalarda!

Reklam Panoları
 


Kübra Karasu