sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Mayıs 2022

"Jurassic World Dominion"ın Karakter Posterleri Yayınlandı!

Jurassic World Dominion için yeni karakter posterleri, yeni üçlemenin kahramanlarını orijinal Jurassic Park'takilerle birleştiriyor.

Her poster, arkadan yeni bir tehlike yaklaşırken yaralanmış görünen ana karakterlerden birini karşımıza çıkarıyor. Yeni karakter posterlerinde Dominion ile seriye dönen Park serisinin eski karakterleri de görüyoruz. İlk olarak, Brachiosaurus'u gösteren bir ekranın yanında endişeli görünen esprili matematikçi Ian Malcolm (Jeff Goldblum) yer alıyor. Ardından, Sam Neill'in Alan Grant'i, elinde bir meşaleyle tehlikeli bir ortamı araştırıyor. Son olarak, arkeoloji dehası Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) bir çekirge bulutuna dehşet içinde bakıyor. 

Dominion ayrıca Jurassic World Fallen Kingdom'dan dört yıl sonrasını anlatıyor ve insanlığın tarih öncesi yaratıklarla yan yana yaşamaya nasıl adapte olduğunu izleyiciyle buluşturacak. Dev ve pullu yaratıklar Dünya'da özgürce dolaşırken, insanların gezegende nasıl yaşamaya devam edebileceklerini yeniden inşa etmeleri gerekiyor yoksa kendi yok oluşlarıyla karşı karşıya kalacaklar.

Jurassic World serisinin ilk iki bölümünü birlikte yazdıktan ve yeni filmlerin ilkini yönettikten sonra Colin Trevorrow, Dominion'un başına geri dönüyor ve üçlemeyi sona erdiriyor. Emily Carmichael da ortak yazar olarak ekipte yer alan isimler arasında. Film, 2 saat 26 dakikalık süresiyle serinin en uzun yapımı olacak.

Jurassic World: Dominion 10 Haziran 2022'de sinemalarda!

Karakter Posterleri






Kübra Karasu