sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ocak 2023

"Kadınlara Mahsus" Fragmanı Sosyal Medyaya Damga Vurdu: 8 Güçlü Kadın 8 Çarpıcı Hikaye!

Serdar Akar imzalı “Kadınlara Mahsus” için geri sayım başladı. 17 Şubat’ta vizyona girecek filmin fragmanı sosyal medyada gündem yarattı. Dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film, hayatlarında yeni bir sayfa açmak için ‘Kadınlara Mahsus’ kampında bir araya gelen 8 kadının çarpıcı hikâyelerini beyazperdeye taşıyacak.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu, yapımını ise Limit Yapım’ın üstlendiği “Kadınlara Mahsus” filminin fragmanı yayınlandı. Farklı acılar yaşayan ve hayatlarında yeni bir sayfa açmak için aynı dönüşüm kampında bir araya gelen 8 kadının çarpıcı hikâyelerini konu alan film, fragmanında yer alan sahnelerle sosyal medyada gündemin ilk sırasına yerleşti.

KADIN KADININ KURDU DEĞİL, YURDUDUR

Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Yurdaer Okur, Şebnem Sönmez, Elifcan Ongurlar, Merve Çağıran, Başak Parlak, Nami Esatgil, Halil İbrahim Yılmaz ve Ertan Saban’ın rol aldığı “Kadınlara Mahsus”, 17 Şubat Cuma günü seyirciyle buluşacak. Senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı, kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen yapım, “Kadın kadının kurdu değil, yurdudur” sloganıyla vizyona girecek.

Fragman

Kübra Karasu