sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Ocak 2022

Kathy Bates, John Malkovich ve Lewis Pullman Bağımsız Film "Thelma"nın Kadrosunda!

Deadline'dan yapılan duyuruya göre, Kathy Bates, John Malkovich ve Lewis Pullman, yeni bir bağımsız filmde rol almak için anlaşma imzaladılar.

Thelma adlı uzun metrajlı filmi, #BlackAF ve The Office gibi dizilerde kamera arkası çalışmalarıyla tanınan iki kez Emmy Ödülü adayı Ken Kwapis yönetecek.

Andrew Farotte tarafından yazılan bir senaryo ile Thelma, Pulitzer ödüllü yazar John Kennedy Toole'un (Pullman) annesi Thelma Toole'un (Bates) gerçek hayat hikayesine odaklanacak. John, kurgusal yazısı A Confederacy of Dunces'ın popülaritesini göremeden intihar ederek öldükten sonra, Thelma kitabın yayınlandığından ve hak ettiği takdirin verildiğinden emin olmayı kendi üzerine aldı. Yıllarca süren sarsılmaz bağlılıktan sonra Thelma, eseri kitabın yeni zirvelere ulaşmasına yardımcı olan yazar Walker Percy'ye (Malkovich) teslim edebildi. Thelma ve Percy nihayet 1980'de kitap yayınlandığında ve anında bir klasik haline geldiğinde kazanmış oldular.



Yapımcılar olarak Steven P. Wegner (Blade Runner 2049, The Blind Side) ve Filmula'dan Johnny Lin (American Made, Bernie) görev yapacak. Film ile ilgili henüz daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

Kübra Karasu