sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Kasım 2021

Katie Holmes, "Rare Objects" Filmini Yazacak, Yönetecek ve Başrol Oynayacak!

Variety tarafından özel olarak bildirilen habere göre; Katie Holmes, Kathleen Tessaro'nun aynı adlı romanı Rare Objects'in film uyarlaması için anlaştı.

Katie Holmes, projede başrol oynamanın yanı sıra senaryoyu yazacak ve yönetecek. Phaedon Papadopoulos senaryoyu Holmes ile birlikte yazdı. Filmin Lafayette Pictures yapımıyla New York'ta çekimleri başladı. Filmin yapımcılığını Lafayette Pictures'dan Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman, Mark Maxey ve Jesse Korman ile SSS Entertainment'tan Shaun Sanghani üstleniyor.



Katie Holmes, kızı için daha iyi bir hayat kurmaya çalışan bir anneye odaklanan 2016 yapımı All We Had filmini yönettiği için bu yönetmen koltuğuna ilk kez oturuşu değil. Holmes, Jim Sturgess, Derek Luke ve Melissa Leo'nun oynadığı Alone Together'ın yapımını yakın zamanda tamamladı. Film şu anda post prodüksiyon aşamasında ve aynı New York Airbnb'deki gibi biten kötü ilişkiler içindeki iki yabancıyı konu alıyor.

Rare Objects şu anda çekim aşamasında ve Holmes'a katılan diğer oyuncular hakkında resmi bir duyuru yapılmadı. Film, bir antika dükkanında çalışmaya başlayarak hayatını yeniden kurmaya çalışan ve travmatik bir geçmişe sahip genç bir kadının hikayesini anlatıyor. 

Kübra Karasu