sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2021

Keanu Reeves Başrollü “John Wick 4”ün Çekimleri Tamamlandı: Yeni Filmin İsmi Ne Olacak?

Aktör Shamier Anderson'ın Instagram gönderisine göre John Wick 4’ün çekimleri tamamladı. 

Shamier Anderson çekimlerin tamamlandığını duyurmak için yıldız Keanu Reeves, Donnie Yen ve dördüncü filmin ismi olacağı düşünülen Hagakure yazan çanta ile birlikte birkaç fotoğraf yayınladı. 27 Mayıs'ta vizyona girmesi planlanan yeni filmi Chad Stahelski yönetti.

Anderson paylaşımda Haziran ayından beri çekimleri devam eden filmde çalışmanın ne kadar olumlu bir deneyim olduğunu not etti. İkinci resim en ilgi çekici olanı ve üzerinde John Wick 4: Hagakure yazan ipli bir çantayı gösteriyor. Kelimenin tam anlamıyla yaprakların gizlediği anlamına gelen Hagakure, bir savaşçı için pratik ve manevi bir rehber anlamına gelir. Kitap, Japonya'nın bir bölümünün daha önce hükümdarı olan Samuray Yamamoto Tsunetomo'nun sözlerini derliyor. 4. filmin ismi olduğu düşünülen bu kelime oldukça cesaret verici.



John Wick 4'ün önceki filmin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Laurence Fishburne, Collider ile yaptığı özel bir röportajda, "John'un (Reeves) özellikle bir karakterle olan ilişkisi, filmin kalbi ve ruhudur. John tüm bu boktan hayatta kalabilir, ama sonunda mutlu son yok. Gidecek hiçbir yeri yok. Dürüst olmak gerekirse, şu anda sana meydan okuyorum, işte sana bir soru: Nasıl bitirmemi istiyorsun? Sence o lanet olası günbatımına doğru gidecek mi? 300 kahrolası insanı öldürdü ve öylece çekip gidecek sonra da her şey yoluna mı girecek? Sadece bir sevgiliye aşık mı olacak? Eğer bu adam gerçekten varsa, bu adamın günü nasıl bitecek? Hayatının geri kalanında s****miş durumda. Bu sadece bir zaman meselesi.” açıklamasını yaptı.

John Wick 4, Reeves, Yen ve Anderson'ın yanı sıra Ian McShane'den Winson, Fishburne'den Bowery King ve Lance Reddick'ten Charon'un da dönüşünü gösterecek. Bill Skarsgård (It), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Scott Adkins (Doctor Strange) ve Clancy Brown (The Shawshank Redemption) da kadroya eklenen isimler arasında.

John Wick 4, 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek. 

Paylaşım:
 


Kübra Karasu