sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Ekim 2021

Keira Knightley, Ridley Scott'ın Yapımcılığını Üstleneceği "Boston Strangler" Filminde Başrolde!

Keira Knightley, yapımcılığını Ridley Scott ve Margot Robbie'nin üstlendiği yeni seri katil draması Boston Strangler'da rol alacak. Deadline'a göre, Crown Heights'ın yaratıcısı Matt Ruskin senaryoyu yazdı ve filmi yönetecek.

Projenin arkasında Disney'in yan kuruluşu 20th Century Studios var. Yapımcı ekibinde Scott Free'den Ridley Scott ve Kevin Walsh ile birlikte Margot Robbie'nin LuckyChap Entertainment'tan Tom Ackerley ve Josey McNamara yer alıyor.



İki kez Akademi Ödülü adayı Keira Knightley, katille ilgili çığır açan soruşturmayı yöneten Loretta McLaughlin'i oynayacak. McLaughlin, ölümler dizisini birbirine bağlayan ve Boston'un ortasında bir seri katil olduğu hikayesini kıran ilk muhabir oldu. Davayı rapor etmek, yerel kadınları en son gelişmelerden haberdar etmek ve kendi endüstrilerinde karşılaştıkları içsel cinsiyetçilik için diğer gazeteci Jean Cole ile bir araya geldi. McLaughlin ayrıca Boston Strangler'ın gerçek kimliği hakkında potansiyel olarak şüphe uyandıran bir yolsuzluk ağını da ortaya çıkardı. Kendisi de Boston'lu olan yönetmen Matt Ruskin, McLaughlin ve Cole'un ailelerinin yanı sıra dava üzerinde bulundukları andan itibaren araştırmalarının izini sürdü. Bu yüzden filmden titiz bir ayrıntı düzeyi bekleyebiliriz.

Kameranın her iki tarafında yer alan yeteneklere bakıldığında, Boston Strangler'ın ödül sezonuna iddialı bir giriş yapacağı belli oluyor. Filmin henüz bir çıkış tarihi açıklanmasa da, gelecek yılın sonuna doğru vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu