sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 21 Haziran 2022

Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin 5. Aşama Duyurusunun Yakında Yapılacağını Açıkladı!

Infinity Saga geçmişte kaldı ve Marvel şu anda "Sinematik Evreni"nin dördüncü aşamasında. Marvel Studio Başkanı Kevin Feige yaptığı açıklamada, serinin beşinci aşamayla daha büyük bir hikayeye doğru ilerleyeceğini söyledi.

Kevin Fiege, TotalFilm'e verdiği röportajda, "4. Aşamanın sonuna yaklaşırken, insanların bu yeni destanın nereye gittiğini görmek isteyeceğini düşünüyorum. Bütün bu destanın nereye gittiğine dair en azından benim için açık olan birçok ipucu olduğunu düşünüyorum. Ancak önümüzdeki aylarda bu konuda biraz daha doğrudan açıklamalar yapacağız ve bir plan oluşturacağız. Böylece büyük resmi görmek isteyenlere yol haritasının küçücük bir parçasını sunmuş olacağız." dedi.



Feige, MCU'nun geleceğini büyük şekillerde tanıtma geçmişine sahip. Aşama beşin listesinin tam olarak ne zaman açıklanacağı bilinmemekle birlikte, Marvel'in bu Temmuz'da Comic Con ve bu Eylül ayında D23 Expo gibi yaklaşan etkinliklerde yer alması bekleniyor. Dördüncü Aşama, Marvel'in kapsayıcı hikayesinin bir parçası olarak televizyonun entegrasyonuyla ve Disney Plus'ta Doctor Strange in the Multiverse of Madness'a sıkı sıkıya bağlı Wandavision gibi çeşitli dizilerin çıkışıyla başladı.

En erken vizyona girecek Marvel filmi Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz'da sinemalarda! Marvel Sinematik Evreni'nin 5. Aşamasıyla ve sinemayla ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu