sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Aralık 2022

Korku Filmi "M3GAN"dan Yeni Klip Yayınlandı!

Gerçek gibi görünen bir yapay zeka olan M3GAN, aslında bir çocuğun dostu olması için tasarlanmış bir oyuncak bebektir. Film prömiyerini yapmamış olmasına rağmen M3GAN, dans rutinleri ve şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıkmasıyla şimdiden viral bir sansasyon yarattı. Fakat izleyicilerin M3GAN hakkındaki görüşleri, karanlık tarafını ve yeteneklerini tam olarak gördüğümüzde değişebilir.

Film, öksüz yeğenine yardımcı olması için bir yapay zeka geliştiren bir robot mühendisinin hikayesini anlatıyor. Gemma (Allison Williams), yapay zeka odaklı oyuncak bebeğe ilk ve nihai işinin Cady'yi (Violet McGraw) hem fiziksel hem de duygusal zarardan korumak olduğunu açıklar, ancak oyuncak bebek bu görevi aşırı seviyelere taşır. Rotten Tomatoes tarafından yayınlanan yeni bir klipte, M3GAN'ın talimatlarının bazı tüyler ürpertici durumlara yol açabileceğini görüyoruz.

Klibin gösterdiği gibi, M3GAN'ın çocuğu güvende tutma yorumu, bebeğin çocuk olmayan herhangi birinin doğrudan emirlerine itaatsizlik etmeye ve hatta inandığı şeyi yapmak için kendi kontrollerini geçersiz kılmaya karar vermesi gibi hızla kötü anlara yol açar. Ayrıca ek bir avantaj olarak, eski moda ebeveynlik teknikleriyle çelişmek için internette hızla aramalar yapabilir.

M3GAN, Akela Cooper'ın (Malignant) senaryosundan Gerard Johnstone (Housebound) tarafından yönetiliyor ve Cooper ile James Wan'dan (The Conjuring) bir hikayenin geliştirilmesi. Film, bize The Black Phone, CAM, Insidious film serisi ve yeni Halloween üçlemesi gibi hitleri geliştiren korku dostu yapım şirketi Blumhouse Productions'tan geliyor. Katil yapay zeka robotu M3GAN, Amie Donald tarafından canlandırılıyor ve Jenna Davis tarafından seslendiriliyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey ve Stephan Garneau-Monten de yer alıyor.

M3GAN, 13 Ocak'ta sinemalarda vizyona girecek.

Klip

Kübra Karasu