sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ocak 2023

Korku Filmi "Winnie the Pooh: Blood and Honey"de Tigger Karakteri Olmayacak mı?

Bazı sevilen çocuk hikayeleri kamuya açık hale geldiği için bazı film yönetmenleri de onları hiç görmediğimiz şekilde izleyicilerin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Hepimizin sevmeye başladığı ikiliden farklı olarak Winnie the Pooh ve Piglet yakında çıkacak olan korku filmi Winnie the Pooh: Blood and Honey'de bir sonraki öğünleri için insanları öldürecekler. Filmin yönetmeni, Tigger'ın neden korku filminde diğer karakterlere eşlik etmeyeceğini açıkladı.

Rhys Frake-Waterfield, SFX Magazine aracılığıyla karakterleri seçerken özellikle dikkatli olmaları gerektiğini çünkü Tigger gibi bazı karakterlerin hala büyük ölçüde Disney ile ilişkilendirildiğini açıkladı: "Bunu ortaya çıkarırken, hangi öğeleri kullandığımız konusunda gerçekten dikkatli olmamız gerektiğini biliyorduk. Disney versiyonundan hiçbir şekilde etkilenemezdik, bu yüzden bilinçli olarak onlardan hiçbir şey izlemedim. Ben kitabı baştan sona inceledim ve kasıtlı olarak Pooh ve Piglet'imizi elimden geldiğince farklı kılmaya çalıştım."

Tigger ilk olarak 1928 tarihli "The House At Pooh Corner" adlı çocuk kitabında yer aldı ve bu hala kamuya açık değil. Özellikle Tigger hala telif hakkı kapsamında olduğu için yönetmen, "Örneğin, Tigger kamu malı değil. Bu nedenle hikayede kullanılmasına izin verilmedi." dedi.



Frake-Waterfield, Winnie the Pooh: Blood and Honey'i yönetmenin yanı sıra Peter Pan ve Bambi'ye karanlık bir dönüş yapacak iki filmin daha yapımcılığını üstlenecek. 

Blood and Honey bala olan ilgisini kaybeden ve insan eti için can atmaya başlayan Winnie the Pooh'yu konu alıyor. Christopher Robin üniversite için onlardan ayrıldıktan sonra, o ve domuzcuk hayatta kalma mücadelesi verir ve bu süreçte insanları öldürmek pahasına olsa bile, kendi başlarının çaresine bakmaktan başka çareleri kalmaz. Terk edilme sorunlarını yeni bir boyuta taşıyan Blood and Honey, çocukluk arkadaşlığının ancak hayatta kalma ve açlık söz konusu olduğunda nasıl bu kadar ileri gidebileceğine dair tüyler ürpertici bir hikaye anlatacak.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 17 Şubat 2023'te sinemalarda.

Afiş



Kübra Karasu