sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ekim 2021

Kristen Stewart'ın İlk Yönetmenlik Filmi "The Chronology of Water" için Cast Çalışmaları Başladı!

Variety'ye konuşan Kristen Stewart, uzun çalışmaların ardından "The Chronology of Water" filmi için oyuncu seçimi yapmaya başladıklarını açıkladı. 

Bu ayın başlarında The Sunday Times ile yaptığı röportajda Kristen Stewart, sadece beş "gerçekten iyi" film yaptığını düşündüğünü söyledi. Son olarak Spencer filminde izlediğimiz Stewart, şimdilerde ise uzun zamandır beklenen ilk yönetmenlik denemesi Lidia Yuknavitch'in anısına dayanan "The Chronology of Water" için çalışmalara başladı.



Merakla beklenen filmde Lidia Yuknavitch'i kimin canlandıracağını tahmin etmek zor. Ama otobiyografik malzeme göz önüne alındığında, Stewart'ın da kameranın önüne geçmeye hazır olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat görünüşe göre öyle olmayacak. Çünkü ünlü oyuncu Variety'ye konuyla ilgili, “Aslında benim için filmde bir rol yok. Sanırım Lidia'yı kimin oynadığına bağlı olarak, belki ablasını oynayabilirim ama muhtemelen oynamam. Sürekli oraya girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorum ama sanmıyorum." şeklinde konuştu.

Kristen Stewart'ın Pablo Larraín imzalı Spencer'daki büyüleyici dönüşü, Eylül ayında Venedik Film Festivali'nde ilk kez gösterildiğinden bu yana oldukça olumlu eleştiriler aldı. Bunun dışında Viggo Mortensen ve Léa Seydoux ile David Cronenberg'in Crimes of the Future (Geleceğin Suçları) filmini tamamladı.

Dikkatleri üzerine çeken "The Chronology of Water" filmiyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu