sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Temmuz 2022

Kristin Scott Thomas'ın Scarlett Johansson Başrollü "My Mother's Wedding" Filminden İlk Kare Yayınlandı!

Kristin Scott Thomas'ın ilk yönetmenlik denemesi My Mother's Wedding'ten ilk kare yayınlandı.

Ana çekimleri tamamlanan My Mother's Wedding'in ilk bakış görüntüsünü yayınladı. Filmde Scarlett Johansson, Thomas ile üçüncü kez anne-kız rolünü oynadı. Johansson, filmde Diana Frost'un (Thomas) üç kızından birini oynuyor. Diğer kardeşlere ise Sienna Miller ve Emily Beecham hayat veriyor.

Georgina, Victoria ve Katherine adlı kız kardeşlerin hepsi hemşire, film yıldızı ve kraliyet donanması kaptanı olarak kendi kariyerlerinde gayet başarılıdır. İki kez dul kalan annelerinin düğünü için çocukluk evlerinde tekrar bir araya gelirler ve bu düğüne beklenmedik misafirler de katılır. Eski anılar yeniden canlanır ve aile geçmişlerini yeniden ziyaret etmek ve gelecekleri hakkında kararlar almak zorunda kalırlar.

Thomas çocukluk anılarına dayanan senaryoyu John Micklethwait ile birlikte kaleme aldı. İlk bakış görselinde, üç kız kardeş mum ışığında bir akşam yemeğinde görülüyor. Ancak yemek yemek yerine hepsinin bakışları gösterilmeyen bir şeye odaklanmış durumda. 

Four Weddings and a Funeral (1994) ve The English Patient (1996) filmlerindeki rolleriyle tanınan Thomas, 2017 yılında film çekmeye ilgi duyduğunu belirtti ve My Mother's Wedding bu tutkunun ilk adımı olacak. 

Thomas ve Johansson ilk olarak 1988'de The Horse Whisperer'da ve daha sonra 2008'de tarihi romantik drama The Other Boelyn Girl'de anne ve kız rolünde birlikte çalıştılar. Thomas ve Johansson daha önce Thomas'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak olan The Sea Change ile olan profesyonel ilişkilerini genişletmeye çalışmışlardı. Ancak Elizabeth Jane Howard'ın aynı adlı romanından uyarlanacak olan film beyaz perdeye taşınamadı.

My Mother's Wedding filminin henüz vizyon tarihi açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İlk Kare

Kübra Karasu