sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ocak 2023

"Kulübeye Tıklat" Filminden Türkçe Altyazılı Kamera Arkası Görüntüler Yayınlandı!

Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan imzalı Kulübeye Tıklat (Knock At The Cabin) filminden kamera arkası görüntüler yayınlandı.

Merakla beklenen filmin başrollerini Dave Bautista, Tony ödüllü ve Emmy adayı Jonathan Groff, Ben Aldridge, BAFTA adayı Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn ve Harry Potter yıldızı Rupert Grint paylaşıyor. Universal Pictures imzalı Blinding Edge Pictures yapımı film, FilmNation Features ve Wishmore Entertainment iş birliğiyle izleyiciyle buluşacak.

M. Night Shyamalan senaryoyu Steve Desmond & Michael Sherman ile birlikte Paul Tremblay’in çok satan kitabı The Cabin at the End of the World'den uyarladı. Filmin yapımcıları by M. Night Shyamalan ile birlikte Marc Bienstock (Split, Glass) ve Ashwin Rajan (Servant, Glass). İdari yapımcılar ise Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos ve Ashley Fox.

Film, üvey kızlarıyla ücra bir kulübede tatil yapan bir ailenin dört silahlı yabancı tarafından rehin alınmasını konu alıyor. Bu dört yabancı, kıyameti engellemek için içlerinden birini kurban etmeleri gerektiğini söyler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekir.

Kulübeye Tıklat, 3 Şubat'ta sinemalarda!

Kamera Arkası Görüntüleri


Kübra Karasu