sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ekim 2021

Lady Gaga ve Adam Driver Başrollü "House of Gucci"den Fragman!

MGM, Lady Gaga'nın başrolde olduğu yeni moda, entrika ve ölümcül hırsla dolu gerçek suç hikayesi için yeni bir fragman ve karakter posterleri yayınladı.

Film, Gucci ailesindeki yüksek moda tahtına çıkmak için kocası Maurizio'yu öldürtecek olan Patrizia Reggiani'nin gerçek hikayesinden ilham alıyor. Yeni fragman, Gucci ailesinin kaosuyla tanışırken Patrizia (Gaga) üzerinde çalan “Sweet Dreams (Are Made of This)” sesiyle birlikte Blondie for Eurythmics'i film müziği olarak izleyiciyle buluşturuyor.

Fragmana ayrıca Lady Gaga ve Al Pacino dışında House of Gucci'nin üç veliahtı Maurizio, Rodolfo ve Paolo olarak Adam Driver, Jeremy Irons ve Jared Leto'yu da vurgulayan beş yeni karakter posteri eşlik ediyor. Posterlerde her karakterin kendi rengi var, Gaga'nın Patrizia'sı ise şüphesiz dökülecek kanın bir işareti olarak kırmızıya boyanmış.

Ridley Scott'ın yönettiği, senaryosunu Becky Johnston ve Roberto Bentivegna'nın yazdığı House of Gucci'de ayrıca Salma Hayek ve Jack Huston da yer alıyor. House of Gucci, 26 Kasım'da yalnızca sinemalarda gösterime girecek.

Fragman



Karakter Posterleri






Kübra Karasu