sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2021

Liam Neeson Başrollü "Blacklight" Filminden İlk Kare!

Başrolünde Liam Neeson'ın yer aldığı aksiyon gerilim filmi Blacklight, ilk görüntüsünü yayınladı. Blacklight, ölümcül bir komploya karıştıktan sonra başını belaya sokan bir FBI tamircisinin hikayesini anlatacak.

Mark Williams'ın yönettiği filmin senaryosunu Nick May kaleme aldı. Williams geçen yıl, Neeson başrollü "Honest Thief"i de yönetmişti. Neeson'ın yanı sıra Blacklight'ta ayrıca Aidan Quinn (Elementary), Emmy Raver-Lampman (The Umbrella Academy) ve Taylor John Smith (Sharp Objects) rol alıyor.

Blacklight'ın ilk görüntüsü, son derece stilize aydınlatmaya sahip bir odada silah tutan ve oldukça kararlı görünen Liam Neeson'u gözler önüne seriyor. Oldukça basit bir görüntü olsa da filmin havasını sergilemeye yetiyor. 



Blacklight, Liam Neeson'un başrolünde yer aldığı 2022'de vizyona girecek üç aksiyon filminden biri olacak. The Taken yıldızı, 2003 Belçika filmi The Alzheimer Case'in yeniden çevrimi olan Memory'nin yanı sıra aksiyon gerilim filmi El Desconocido'nun yeniden çevrimi olan Retribution'da da yer alacak. Neeson, bu yıl da iki aksiyon filminde rol almıştı: The Marksman & The Ice Road.

Çekimler Kasım 2020'de Avustralya, Melbourne'de başlamıştı ve Blacklight'ın şu anda 11 Şubat 2022'de Open Road Films ve Briarcliff Entertainment tarafından sinemalarda yayınlanması planlanıyor. Türkiye vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu