sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Mayıs 2022

Liam Neeson ve Joe Keery "Cold Storage"in Kadrosunda!

Deadline, Liam Neeson ve Joe Keery'nin gerilim filmi Cold Storage'in kadrosuna katıldığını açıkladı.

David Koepp'in aynı adlı romanından uyarlanan film, insanlığı yok etmekle tehdit eden ölümcül bir virüsü kontrol altına almaya çalışan bir grup kahramanı konu alıyor.

Cold Storage, güvenli bir şekilde donan ve bir askeri üssün alt seviyelerinde bulunan ölümcül bir uzaylı virüsü hakkında. Bütçe kesintileri nedeniyle üssün kapatılması gerekir, alt katlar mühürlenir ve binanın geri kalanı virüsü kilit altında tutmak için tüm güvenlik önlemlerini almayan özel bir şirkete kiralanır. Böylece binanın içindeki sıcaklıklar yükseldikçe virüs yeraltı hapishanesinden kaçmaya başlar. Bu nedenle, nesli tükenmekte olan virüsü kontrol altına almak için emekli bir biyoterör operatörünün tesisteki iki çalışanla güçlerini birleştirmesi gerekir. Liam Neeson'un resmi olarak filmde kimi oynadığı açıklanmasa da yıldızın biyoterör operatörü olarak karşımıza çıkacağı konuşuluyor.



David Koepp, filmin dayandığı orijinal romanı yazmanın yanı sıra Cold Storage'in senaryosunu da kaleme aldı. Koepp ayrıca Jurassic Park ve Mission: Impossible da dahil olmak üzere Hollywood'daki en büyük serilerin başlangıç filmlerinin ortak yazarı. Ayrıca filmin yönetmeni, hit bilim kurgu dizisi Doctor Who ve Westworld'den Jonny Campbell olacak. Film uyarlamasının yapımcılığını Panic Room ve Zombieland gibi büyük başarılara imza atan Gavin Polone üstleniyor.

Kübra Karasu