sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Ocak 2023

Liam Neeson'ın 100. Filmi "Marlowe"un Fragmanı ve Afişi Yayınlandı!

Liam Neeson 100. filmi ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İrlandalı aktör etkileyici kariyeri boyunca, 99 heyecan verici rolde izleyiciyle buluştu. Liam Neeson, Marlowe ile 100. rolünü canlandırdı. Filmin ilk fragmanını ve afişini Collider yayınladı.

Türkiye'de Mart ayında vizyona girecek olan filmde Neeson, kayıp bir kişiyi bulması için tutulan bir dedektifi canlandırıyor. Marlowe'un fragmanı, 1930'ların Eski Hollywood'unu sergiliyor. Neeson'un karakteri Philip Marlowe, aynı zamanda büyük bir film yıldızının kızı olan zengin bir varisin eski sevgilisini bulmakla görevlendirilir. Varisi Alman yıldız Diane Kruger, film yıldızını ise iki kez Oscar kazanan Jessica Lange canlandırıyor.

Afiş



Marlowe'un senaryosu, Akademi Ödüllü senarist William Monahan (The Departed) tarafından uyarlandığından. Dizinin yönetmenliğini, daha önce obsesyon gerilim filmi Greta, korku-gerilim filmi Byzantium ve araştırmacı drama The Brave One'ın yönetmeni olan Neil Jordan üstleniyor. 

Liam Neeson son 15 yıldır daha çok bir aksiyon yıldızı olarak görülse de eklektik ve kültürel rollerde de izleyiciyle buluştu. Bunlardan biri, 1994 yılında En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildiği Steven Spielberg'in The Schindler's List filmindeki Oskar Schindler karakteriydi. 

Marlowe 3 Mart'ta sinemalarda vizyona girecek.

Fragman


Kübra Karasu