sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Aralık 2022

M. Night Shyamalan "Knock at the Cabin" Filmi için Yeni Afiş Yayınladı!

Yönetmen M. Night Shyamalan, bir sonraki korku/gerilim filmi Knock at the Cabin (Kulübeye Tıklat) için yeni bir afiş paylaştı.

Yeni yayınlanan afişte, dünyayı yaklaşan kıyametten kurtarmaya çalıştığını iddia eden dört karakterin silüetlerinin ailenin tatil için gittiği kulübenin etrafına yerleştirildiğini görüyoruz.

Knock at the Cabin, Paul Tremblay tarafından yazılan 2018 romanı The Cabin at the End of the World'e dayanıyor. Film, evlatlık kızları Wen'i (Kristen Cui) ormanda tatil için gittikleri bir kulübe için bir yolculuğa çıkaran Andrew (Jonathan Groff) ve Eric'in (Ben Aldridge) hikayesini anlatıyor. Dave Bautista'nın canlandırdığı Leonard adlı bir adam, Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird ve Abby Quinn'in canlandırdığı bir grup yabancı Wen'e yaklaşır. Shyamalan'ın paylaştığı posterde tasvir edilen bu dört kişilik grup, aileyi rehin alır ve onlara dünyayı kurtarmak için içlerinden birinin kurban edilmesi gerektiğini açıklar. Başlangıçta buna inanmasalar da, dünyanın dört bir yanında meydana gelmeye başlayan ani kıyamet olayları bu fikrin gerçeklik payını gözler önüne serer. Sonra ise önemli soru ortaya çıkar: sevdikleri biri ile vedalaşmayı mı yoksa tüm insanlığı kurtarmayı mı seçecekler?

Yeni afiş Twitter'da Shyamalan tarafından paylaşıldı ve gönderiye son tasarımı ne kadar çok sevdiğini ekledi: "Son afişe bayıldım. Eski bir kara film gibi. Grafik posterler benim favorim. Birçok yönden bir geçmişe dönüş filmi. Onu sinemalarda görmeniz için sabırsızlanıyorum." 

Tweet: 


Shyamalan projede yönetmen ve Steve Desmond & Michael Sherman ile birlikte senarist olarak görev yapıyor. Shyamalan ayrıca filmin yapımcılığını Marc Bienstock ve Ashwin Rajan ile birlikte üstlenirken Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos ve Ashley Fox yönetici yapımcılığını üstleniyor.

Knock at the Cabin, 3 Şubat 2023'te sadece sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu