sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 25 Nisan 2022

M. Night Shyamalan, "Knock at the Cabin"in Çekimlerinin İlk Haftasının Onu Sarstığını Açıkladı!

Otuz yıldır Hollywood'da çalışan ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Knock at the Cabin'in çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Haberin detayları için tıklayınız. Son olarak Old (Zamanda Tutsak) filmine imza atan Shyamalan, yeni filminin çekimlerinin ilk haftasında duygusal olarak sarsıldığını açıkladı.

Shyamalan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Karmaşık performanslarla Knock at the Cabin'in çekimlerinin ilk haftası tamamlandı. Çok karanlık, duygusal bir film. Bu çekim beni o kadar sarstı ki kendimi toplamak için uzaklaşmak zorunda kaldım. Umarım siz de izlediğinizde aynı şeyleri hissedersiniz." ifadelerine yer verdi.

Knock at the Cabin ile ilgili adı ve kadrosunda yer alacak birkaç oyuncu dışında açıklanan çok az şey var. Hikayede, birbirinden ilginç filmlere imza atan Shyamalan'ı bu kadar etkileyen şeyin ne olduğunu şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi. 

Knock at the Cabin henüz bir vizyon tarihi yok ve filmin başrollerini Jonathan Groff, Ben Aldridge, Dave Bautista, Rupert Grint ve Nikki Amuka-Bird paylaşıyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

M. Night Shyamalan'ın Paylaşımı
 


Kübra Karasu