sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Haziran 2022

Margot Robbie Başrollü "Barbie" Filminden Ryan Gosling'in Ken Olarak İlk Görüntüsü Yayınlandı!

Warner Bros. imzalı Barbie filminden Margot Robbie'nin ardından Ryan Gosling'in de ilk görüntüsü yayınlandı.

Ryan Gosling filmden ilk karesinde; 80'ler tarzı kot takımı, çok açık sarı saçları ve adının işlendiği boxer'ıyla Barbie'nin mükemmel plastik partneri olarak karşımıza çıkıyor. Yeni görüntü de tıpkı Barbie olarak karşımıza çıkacak Margot Robbie'nin ilk görüntüsü gibi pembe bir arka fona sahip. 

Barbie - Margot Robbie 



Barbie filminde de aynı gün vizyona gireceği Oppenheimer gibi birçok Hollywood yıldızı karşımıza çıkacak. Filmde Margot Robbie ve Ryan Gosling'e Simu Liu, Issa Rae, Alexandra Shipp, Will Ferrell, Hari Nef, Ncuti Gatwa, Michael Cera, Rhea Perlman, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell ve Rita Arya gibi yıldızlar eşlik edecek.

Yıldızlarla dolu kadroda diğerlerinin de farklı Barbie ve Ken'leri canlandıracağı söyleniyor. Fakat henüz stüdyo senaryo ile ilgili hiçbir detayı paylaşmadı. Ama film klasik "Barbie ile bir peri masalı yarat" formülünün ötesine geçecek gibi görünüyor. Yönetmen Greta Gerwig ve yardımcı yazar Noah Baumbach'ın aklında nasıl bir Barbie filminin olduğunu, fragmanları gördüğümüzde daha iyi anlayacağız.

Başrollerinde Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Connor Swindells ve Jamie Demetriou'nun da yer alacağı Barbie, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda!

Ken - Ryan Gosling



Kübra Karasu