sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Nisan 2022

Margot Robbie Başrollü "Barbie"den İlk Kare Geldi!

2023'te vizyona girecek en dikkat çekici filmlerden biri Greta Gerwig'in yönettiği Margot Robbie başrollü Warner Bros.'un Barbie filmi. Film hakkında son birkaç aydır oyuncu seçimleri haberleri geliyordu. Ancak şimdi filmden ilk kare yayınlandı ve vizyon tarihi açıklandı. Barbie filminin 21 Temmuz 2023'te vizyona girmesi bekleniyor. Türkiye için tarih henüz onaylanmadı.

Filmden yayınlanan ilk kare Margot Robbie'yi; kıyafeti, pembe arabası ve bulunduğu ortam ile tam olarak bir "Barbie" olarak karşımıza çıkarıyor.

İŞTE O KARE



Filmin oyuncu kadrosunda Robbie ile birlikte Ken rolünde Ryan Gosling, Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Hari Nef, Issa Rae, Michael Cera, Will Ferrell, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Connor Swindells, Ritu Arya ve Jamie Demetriou da yer alıyor. 

Yönetmen Gerwig senaryoyu sık sık birlikte çalıştığı Noah Baumbach ile birlikte yazdı. Robbie filmi kendi yapım afişi LuckyChap Entertainment aracılığıyla yapıyor. Gerwig, son iki uzun metrajlı filmi Little Women ve Lady Bird ile Oscar adayı olurken, Robbie'nin yapım şirketi de Promising Young Woman ve I, Tonya gibi Oscar adayı filmler üretti.

Filmin çekimleri şuanda devam ediyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu