sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Temmuz 2022

Margot Robbie ve Ryan Gosling Başrollü "Barbie" Filminin Kadrosuna Yeni İsim!

Yıldızları toplayan Barbie filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Barbie filminin oyuncu kadrosu her geçen gün büyümeye devam ediyor. Deadline'ın haberine göre Marisa Abela, yıldızlarla dolu filmin kadrosuna katılan en yeni isim oldu.

İngiliz oyuncu Maria Abela; Gemma Arterton, Sarah Goldberg ve James Norton ile Freegard'da ve Haley Bennett, Sam Riley ve Michael Smiley ile She Is Love adlı dramada yer alacak. Abela'nın Barbie'deki rolü şu anda gizli tutuluyor.


Marisa Abela

Barbie ve Ken'i Margot Robbie ve Ryan Gosling'in oynayacak olması dışında film ile ilgili çok az ayrıntı biliniyor. Barbie, Oscar adayı yönetmen Greta Gerwig'in bir sonraki filmi olacak. Gerwig daha önce Lady Bird ve Little Women gibi eleştirmenlerce beğenilen filmlere imza atmıştı. Filmin senaryosu Gerwig ve Noah Baumbach tarafından kaleme alındı. İkili daha önce Francis Ha'yı da birlikte yazmıştı.


Margot Robbie & Ryan Gosling Barbie çekimlerinde

Filmin kadrosunda Abela, Robbie ve Gosling'in dışında America Ferrera, Kate McKinnon, Simu Liu, Will Ferrell, Ariana Greenblatt, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Issa Rae, Michael Cera, Hari Nef, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Connor Swindells, Ritu Arya, Jamie Demetriou gibi birçok yıldız yer alıyor.

Barbie'nin çekimleri şu anda devam ediyor ve filmin 21 Temmuz 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. 

Kübra Karasu