sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Mayıs 2022

Margot Robbie & Yönetmen Jay Roach, Yeni "Ocean's Eleven" Filmiyle Yeniden Bir Araya Geliyor!

The Hollywood Reporter, Margot Robbie ve Bombshell yönetmeni Jay Roach'ın yeni Ocean's Eleven filmiyle yeniden bir araya geleceğini açıkladı.

Ocean's Eleven serüveni ilk olarak, Frank Sinatra, Dean Martin ve Sammy Davis Jr'ın başrollerini paylaştığı 1960 filmiyle başladı. Yeni Ocean's Eleven filminin önceki filmlerle ne kadar bağlantılı olacağı henüz açıklanmadı. Film, aynı gecede beş Las Vegas bankasını soymak için bir araya gelen on bir İkinci Dünya Savaşı gazisi ekibini konu alıyordu.



Film daha sonra 2001 yılında yeniden çekildi ve bu kez başrollerini George Clooney ve Brad Pitt paylaştı. Film daha sonra soygun ekibini farklı işlerde izlediğimiz bir üçlemeye dönüştü. Robbie'nin başrolde olması dışında şu anda yeni film hakkında pek bir şey bilinmese de, senaryonun Carrie Solomon tarafından yazıldığını ve 1960'ların Avrupa'sında geçeceğini biliyoruz.

Yönetmen Roach yakın zamanda, iki yıldızının Akademi Ödülü'ne aday gösterilmesine yol açan Bombshell'deki çalışmasıyla övgüleri toplamıştı. Filmin başrolleri arasında Margot Robbie de yer alıyordu. İzleyiciler muhtemelen onu en çok Mike Myers'ın oynadığı Austin Powers filmlerinin üçlemesi, klasik komedi Meet the Parents ve devamı Meet the Fockers'ı yönetmesiyle tanıyor.

Kübra Karasu