sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Kasım 2022

Bugün Vizyona Giren Marvel İmzalı "Black Panther: Wakanda Forever" Filminin Süresi Açıklandı

Yılın en merak edilen filmlerinden Black Panther: Wakanda Forever'ın süresi açıklandı.

AMC Theatres'a göre Black Panther: Wakanda Forever, jenerik dahil 2 saat 41 dakika sürecek. Bu haber filmin, 3 saat 1 dakika gibi devasa bir süreye sahip Avengers: Endgame'den sonra bugüne kadarki en uzun ikinci MCU filmi olacağı anlamına geliyor.

Wakanda Forever, 2 saat 14 dakikalık ilk Black Panther filminden de 27 dakika daha uzun. 2022 filmlerine genel olarak bakıldığında da yılın en uzun filmlerinden biri olacak. Bu yılın en büyük gişe rekorlarından biri olan Elvis'in süresi 2 saat 39 dakikaydı.



Peki bu uzunluk film için ne anlama geliyor? Bu film sadece Chadwick Boseman'ın ölümünün ardından yeni bir Black Panther seçmek gibi zor bir göreve sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda MCU'ya iki büyük oyuncuyu tanıtıyor: Namor (Tenoch Huerta) ve Ironheart (Dominique Thorne). Yönetmen Ryan Coogler'a göre Namor, Thor ve Hulk kadar güçlü ve Ironheart'ın gelecek yıl kendi Disney+ serisine kavuşacağı düşünüldüğünde, devam filminin yeni yüzleri tanıtma açısından uzun sürüyor olması şaşırtıcı değil.

Black Panther: Wakanda Forever, bugün (11 Kasım) sinemalarda vizyona girdi.

Kübra Karasu