sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Ekim 2021

Marvel İmzalı Angelina Jolie'li "Eternals"dan Yeni Video!

Kumanil Nanjiani, Marvel'ın Eternals reklamını geride bırakarak karakteri Kingo hakkında önemli noktaları paylaştı.

Komedi reklamı, Infinity Stones'un "bir rüyanın gölgesi" olmasıyla birlikte, Eternals'ın (Ebediler) geniş ve uzun süredir devam eden dünyasını vurguluyor. Burada görülecek tonlarca yeni görüntü olmasa da, yeni çekimler ve bu kadronun kimyasının ve arkadaşlığının güzel bir görüntüsü var.

Nanjiani'nin anlatımı ve övünmesi, başrol arkadaşları, özellikle Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos) ve Salma Hayek (Ajak) tarafından beğenilmiyor. Nanjiani'ye göre Angelina Jolie (Thena) stüdyoya girdiğinde, "ana karakterlerden biri" olan tuhaflıklar biraz geri adım atıyor. Görüntülerde güneşin ve uzayın bazı geniş çekimleri de var. Bunlar, Nanjiani'nin sunduğu anlatımla desteklenebilecek olan "Büyük Patlama"nın görüntüleri olabilir.



Önemli bir fragman veya televizyon reklamı olmasa da, bu yeni bir buçuk dakikalık reklam, Eternals'ın kapsamının ve oyuncu kadrosunun geliştirdiği kimyanın güçlü bir göstergesi. Reklam ayrıca, Kingo'nun 'parmak tabancalarından' Makkari'nin süper hızına kadar, Eternals üyelerinin her birinin sahip olduğu benzersiz güçleri de gösteriyor. 

Eternals'da ayrıca Sersi rolünde Gemma Chan, Ikaris rolünde Richard Madden, Sprite rolünde Lia McHugh, Druig rolünde Barry Keoghan ve Gilgamesh rolünde Don Lee yer alıyor. Chloé Zhao, Patrick Burleigh, Ryan ve Kaz Firpo tarafından ortaklaşa yazılan senaryoda hem yönetmen koltuğunda oturuyor hem de rol alıyor. Eternals, Jack Kirby tarafından yazılan Marvel çizgi romanlarına dayanıyor. Film, dünyaya ilk inişlerinin hikayesini ve The Emergence olarak bilinen kıyamet olayının gelişiyle onu koruma ihtiyacına odaklanıyor.

Eternals, 5 Kasım'da yalnızca sinemalarda gösterime girecek.

Video
 


Kübra Karasu