sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ocak 2023

Marvel İmzalı "Black Panther: Wakanda Forever"dan Silinen Sahne Yayınlandı!

Black Panther: Wakanda Forever filminden silinen bir sahne yayınlandı.

IGN tarafından yayınlanan sahne, Namor'un Wakanda'ya saldırısının sonrasını anlatıyor. Marvel Sinematik Evreni Black Panther serisinin ikinci filmi Black Panther: Wakanda Forever, ilk filmin başrolü Chadwick Boseman'a acı-tatlı bir veda olarak izleyiciyle buluştu. Film, cenazesinden sahnelerle Boseman'ı bir aktör ve T'Challa karakteri olarak onurlandırmaya odaklandı.

Wakanda Forever, kahramanları ve krallarının ölümünden sonra Wakanda halkının yaşamlarını ve mücadelelerini konu alıyor. Film, kız kardeşi Shuri (Letitia Wright) ve oğlunun vefatından sonra Kraliçe olan anneleri Ramonda'nın (Angela Bassett) kayıplarıyla başa çıkmalarını konu alıyor. Film ayrıca Wakanda ulusunun bununla bir bütün olarak nasıl başa çıktığını da sergiledi. Wakanda ayrıca, Talokan'dan bir tehditle karşı karşıya kalır. Onlarla savaşmak veya onlara karşı savaşmak için iki seçenekleri vardır.

Yayınlanan silinen sahne, Kraliçe Ramonda'nın ölümünün ardından geliyor. Sahnede Okoye (Danai Gurira), olayın ardından Wakanda'nın hükümdarı için bir sonraki adımı tartışıyor. İnsanlar, kardeşinin ölümünden kısa bir süre sonra annesini kaybetmekle uğraşan Shuri'ye güvenemezken, Okoye'den Wakanda'nın bir sonraki kraliçesi olarak kabilenin yerine geçmesi istenir.

Silinen Sahne

Kübra Karasu