sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Ağustos 2022

Marvel İmzalı "Black Panther: Wakanda Forever"ın Kadrosuna UFC Şampiyonu Katıldı!

Black Panther: Wakanda Forever'ın kadrosuna UFC şampiyonu Kamaru Usman dahil oldu.

Filmin yıldızlarla dolu kadrosuna UFC şampiyonu Kamaru Usman'ın da katılmasını MMA Fighting doğruladı. UFC Welterweight Şampiyonu'nun rolüyle ilgili ayrıntılar sıkı bir şekilde gizli tutuluyor.

Kamaru Usman'ın menajeri Ali Abdelaziz Twitter'dan oyuncu seçimine yanıt olarak, "Hayal edemezsin diyene asla kulak asma, çünkü Nijeryalı bu genç çocuğun hayalleri gerçek oluyor, tek yapman gereken çok çalışmak." açıklamasını yaptı.



Black Panther serisi, hem kamera önü hem de arkasında siyahi yetenekleri dahil etme konusuna öncülük ediyor. 2018'de çıkan ilk film, çoğunlukla beyazların yer aldığı süper kahraman türünde önemli bir oyun değiştirici oldu. Büyük bir kültür kutlaması haline gelen film aynı zamanda türün Akademi Ödülü lanetini de kırarak En İyi Kostüm Tasarımı, En İyi Orijinal Müzik ve En İyi Yapım Tasarımı ödüllerini de kazandı.

Filmin kadrosunda Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Florence Kasumba, Dominique Thorne, Michaela Coel, Tenoch Huerta, Martin Freeman ve Angela Bassett yer alıyor. 

Black Panther: Wakanda Forever 11 Kasım'da sinemalarda vizyona girecek.

Kübra Karasu