sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Temmuz 2022

Marvel'ın "Blade" Filminin Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu!

Marvel'ın yeni filmi Blade'in çekim tarihi Comic Con'daki Hall H panelinde açıklandı.

Kevin Feige, iki Akademi Ödülü sahibi Mahershala Ali'nin başrolünde yer aldığı Blade'in çekimlerinin Ekim ayında başlayacağını duyurdu. Blade'in vizyon tarihi de açıklandı ve filmin 3 Kasım 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

Blade, üç yıl önce duyuruldu. Elbette, COVID-19 salgını Feige ve Marvel'in planlarını birkaç kez altüst etti. Ek olarak, Blade'in Aşama 5'in bir parçası olacağı biliniyor.

MCU Fans Must Watch Blade Movie Series Streaming on Netflix to Unravel  These 'Marvel' Mysteries - Netflix Junkie

Blade'in çekimlerinin Atlanta'daki Tyler Perry Studios'ta gerçekleşmesi planlanıyor. Çekim için ek yerler arasında New Orleans, Cleveland, Ohio ve Fas yer alacak. Projede onaylanan diğer oyuncular arasında Delroy Lindo (Da 5 Bloods) ve Aaron Pierre (Old) yer alıyor. Kit Harington'ın canlandırdığı Eternals'dan Dane Whitman'ın filmde yer alması bekleniyor. 

Stacey Osei-Kuffour'un senaryosuna dayanan filmi Bassam Tariq (Mogul Mowgli) yönetiyor. Çizgi romanlarda Eric Brooks/Blade, annesinin oğlunu doğururken bir vampir tarafından öldürülmesi nedeniyle bir insan/vampir melezi olarak doğar. Blade, vampir ısırıklarına karşı dayanıklı olduğu için bu kökeni vampir avcısı olmak için kullanır.

Blade'in 3 Kasım 2023'te sinemalarda vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu