sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Ocak 2022

Matrix'in Yıldızı Carrie-Anne Moss, ‘’John Wick’’ Serisine Katılmak İstiyor!

Carrie-Anne Moss, Matrix serisindeki rol arkadaşı Keanu Reeves’le John Wick filmlerinde de birlikte çalışmak istiyor.

1999 yılında vizyona giren ve kısa süre içerisinde bir efsaneye dönüşen Matrix filmi, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un kariyerinde büyük bir ivme yarattı.  İki oyuncu, 18 yıl sonra Matrix Resurrections için yeniden bir araya geldi. Filmdeki birliktelikleri Neo ve Trinity arasındaki uyumun, aradan geçen yıllara rağmen kaybolmadığını gösterdi, tıpkı filmin tanıtımı için birlikte röportajlar veren Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss arasındaki uyumun kaybolmadığı gibi. Matrix'in devam etmeyeceği filmin yönetmeni ve yapımcısı tarafından açıklandı fakat belki de Matrix Resurrections bu ikiliyi birlikte izlediğimiz son yapım olmaz.



Matrix Resurrections için People dergisine verdikleri bir röportaj sırasında, Carrie-Anne Moss, Keanu Reeves'in yıldızını yeniden parlatan John Wick serisine katılmak istediğini söyledi. Moss'a en sevdiği Keanu Reeves rolünün hangisi olduğu sorulduğunda "John Wick" yanıtını verdi ve Keanu Reeves'in bedeni aracılığıyla hikaye anlatmaktaki yeteneğinin, bu seriyi izleyene kadar farkında olmadığını dile getirdi. Bunun üstüne Keanu Reeves kendisine "Peki bir John Wick filminde suikastçi olarak yer almak ister miydin?" diye sorduğunda Carrie-Anne Moss'un cevabı "Evet, çok isterdim." oldu. Keanu Reeves "Ne dilediğine dikkat et" diyerek, böyle bir açıklamanın kısa süre içerisinde bir rol teklifine yol açabileceğine dikkat çekti.



Keanu Reeves, daha önce üçüncü John Wick filmi John Wick: Chapter 3 - Parabellum'da, Matrix serisindeki rol arkadaşı Laurence Fishburne ile bir araya gelmişti. Serinin 2022'de vizyona girmesi planlanan dördüncü filmi John Wick: Chapter 4 ise 2023'e ertelendi.