sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Nisan 2022

Matrix Yıldızları Jessica Henwick & Hugo Weaving "The Royal Hotel"in Kadrosunda!

Eski ve yeni Matrix yıldızları Hugo Weaving ve Jessica Henwick, Julia Garner başrollü The Royal Hotel'in kadrosuna dahil oldu.

İlk Matrix üçlemesinde yer alan Hugo Weaving ve geçen yıl vizyona giren The Matrix Resurrections'da karşımıza çıkan genç yıldız Jessica Henwick, The Royal Hotel'in kadrosuna dahil dolu. Matrix filmlerinde buluşamayan ikili yönetmen Kitty Green'in yeni filminde bir araya gelecek.

The Royal Hotel, Jane Campion'un The Power of the Dog filmine de imzasını atan See-Saw Films imzasını taşıyacak. Film, iki Emmy ödüllü Julia Garner'ı Kitty Green ile yeniden bir araya getirecek. İkili, yönetmenin 2019'da çıkan hit filmi The Assistant'ta birlikte çalışmıştı. Green, The Royal Hotel'in senaryosunu Oscar Redding ile birlikte yazdı.



Gerçek olaylardan ilham alan The Royal Hotel, Avustralya'da sırt çantasıyla seyahat eden iki arkadaş Hanna (Garner) ve Liv'i (Henwick) konu alacak. Paraları bittikten sonra bir macera arayan Liv, Hanna'yı uzak bir Outback maden kasabasında The Royal Hotel adlı bir barda iş bulmaya ikna eder. Bar sahibi Billy (Weaving) ve bir grup yerli, kızlara Down Under içme kültürüyle ilgili isyankar bir giriş yapar. Ancak şakaları ve davranışları sınırı aştığında işler kötüye gider. Yakında Hanna ve Liv, kendilerini hızla kontrollerinden çıkan sinir bozucu bir durumun içinde sıkışıp bulurlar.

Filmin çekimleri bu yaz Avustralya'da başlayacak. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu