sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Ocak 2023

Matt Reeves "The Batman"in Devam Filmi Üzerinde Çalıştığını Doğruladı!

Yönetmen Matt Reeves, Robert Pattinson başrollü The Batman'in devam filmi için çalışmalara başladığını doğruladı.

Cloverfield'ın 15. yıl dönümü için Collider'a konuşan yönetmen, yeni DC Universe planlarının Gotham City'deki köşesini inşa etmesine engel olmadığının altını çizdi.

Geçen yıl vizyona giren Reeves imzalı The Batman, hem eleştirmenleri hem de hayranları etkilemeyi başardı ve büyük bir gişe hasılatı (dünya çapında 770 milyon doların üzerinde) elde etti. Bununla birlikte Warner Bros. ve Discovery birleşmesinden sonra şirket, yeni bir 10 yıllık plan lehine projeleri rafa kaldırmaya başladığından, DC Evreni kaos içindeydi. Geçen ağustos ayında Reeves, Warner Bros. Discovery ile uzun süreli bir anlaşma imzaladı ve bunun da DC Universe'deki kendi köşesine dokunulmayacağı şeklinde yorumlandı. 



Ancak geçen Ekim ayında James Gunn ve Peter Safran, DC Studios'un eş başkanı olarak işe alındı ve filmleri, TV'yi ve hatta oyunları birleşik bir hikayeye dönüştürmekle görevlendirildi. Gunn ve Safran yeni DC Evreni ile ilgili planlarını henüz açıklamamış olsalar da ikili şimdiden bazı tartışmalı kararlar aldı. Şimdiye kadar, Momoa'nın yeni DCEU'da Aquaman'i oynamayabileceğini, Wonder Woman 3'ün rafa kaldırıldığını ve Henry Cavill'in Süpermen olarak geri dönmeyeceğini biliyoruz. Bu yüzden Robert Pattinson'ın Batman'inin de rafa kaldırılanlar arasında girip girmeyeceği merak ediliyordu.

Reeves konuyla ilgili, "Bu işin derinine indik, ortağım Mattson [Tomlin] ve ben yazıyoruz ve bu gerçekten heyecan verici. Yaptığımız şey için gerçekten heyecanlıyım." dedi. Tomlin ayrıca ilk The Batman'in senaryosunda da Reeves ile çalıştı. Röportaj sırasında Reeves,Rob ile bunu yapmaktan gerçekten heyecan duyduğunu, çünkü onun çok özel bir insan ve aktör olduğunu düşündüğünü de açıkladı.

Kübra Karasu