sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Haziran 2022

Merakla Beklenen Animasyon Filmi "Çizmeli Kedi: Son Dilek"in İkinci Fragmanı Yayınlandı!

DreamWorks'un on yıldan uzun süredir geliştirdiği Çizmeli Kedi: Son Dilek'in ikinci fragmanı izleyiciyle buluştu.

Universal Pictures, Mart ayının ortasında ilk aksiyon dolu fragmanı izleyiciyle buluşturmuştu. İzlemek için tıklayınız. Şimdi hikayenin başka bir katmanını sergileyen yeni bir fragman izleyiciyle buluştu.

Shrek evreninin bir parçası olan filmin ilk fragmanı zorba ve tatlı kedimiz Puss'ın (Antonio Banderas tarafından seslendiriliyor) sekiz canını nasıl harcadığını göstermişti. Bu nedenle, devle mücadelede sekizinci hayatını kaybeden Puss, ilk kez ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Yeni filmde sadece bir canı kalan Puss, günlerinin geri kalanını nasıl geçirmek istediğini seçmek zorunda kalacak. 

İkinci fragmanda da son canını yaşamaya çalışan Puss'ın garip halleri karşımıza çıkıyor. Bu kez sevimli ve aksiyon delisi kedinin yavaşlamaya ve “normal” bir kedi gibi yaşamaya çalıştığını görüyoruz. 

İlk Çizmeli Kedi filmi, karakterin Shrek 2'de ilk kez sahneye çıkmasından sonra 2011'de gösterime girmişti. 2011'de gişe rekorları kıran film, dünya çapında 550 milyon doları aşan büyük bir gişe başarısı elde etti. Seslendirme kadrosunda Antonio Banderas'ın dışında Kitty'nin sesi olarak Salma Hayek ve Puss'ın yeni köpek arkadaşı Perro'nun sesi olarak Harvey Guillén de karşımıza çıkacak. Yeni filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Florence Pugh, Olivia Colman, Wagner Moura, Ray Winstone, John Mulaney, Da'Vine Joy Randolph, Anthony Mendez ve Samson Kayo gibi isimler de yer alıyor.

Çizmeli Kedi: Son Dilek, 27 Ocak 2023'te sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu